Ο Σύλλογος Πιεριέων Νέας Υόρκης – ” Όλυμπος ” κοντά στον συμπολίτη μας Γιώργο Ιωαννίδη.

16th December 2016

Ο Σύλλογος Πιεριέων Νεας Υόρκης – «Όλυμπος», με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, αποφάσισε να στηρίξει την μάχη που δίνει ο Κατερινιώτης συμπολίτης μας Γιώργος Ιωαννίδης. O 30χρονος Γιώργος Ιωαννίδης εργαζότανε ως διανομέας στην Κατερίνη όταν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών έπεσε με το μηχανάκι του και πλέον νοσηλεύεται σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η αδερφή του Γιώργου, Μαρία Ιωαννίδου, δίνει καθημερινά ένα πολύ συγκινητικό αγώνα, μαζεύοντας χρήματα για τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο βρίσκεται ο αδερφός της.

Πριν μερικές μέρες η οικογένεια του Γιώργου έπεσε θύμα ληστείας. Άγνωστοι διέρηξαν την οικία, αποσπώντας αντικείμενα αξίας καθώς και χρήματα που είχανε συγκεντρωθεί για τα νοσήλια του Γιώργου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Πιεριέων Νεας Υόρκης – «Όλυμπος», Δημήτρης Τσίρκος βρέθηκε στην Κατερίνη και παρέδωσε στην Μαρία την δωρεά του συλλόγου που αντιστοιχεί στο ποσό των $1000.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να δούμε σύντομα τον Γιώργο στα πόδια του να απολαμβάνει όσα του στέρησε η κακή τύχη.

Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του συλλόγου μας, με την Μαρία Ιωαννίδου, μπροστά απο το περίπτερο πώλησης εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα μεταξύ παλαίμαχων ΠΑΟΚ και παλαίμαχων Πιερίας. Ο αγώνας γίνεται για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του Γιώργου Ιωαννίδη.